Domů Aktuality Zažijte netradiční vampýrské dobrodružství nebo hradozámeckou noc na hradě Loket

Zažijte netradiční vampýrské dobrodružství nebo hradozámeckou noc na hradě Loket

Pro milovníky tajemna, kteří se nezaleknou tmy a temných stínů, je na dnešní večer připraveno speciální Noční vampýrské dobrodružství na hradě Loket, a to v podobě netradičního představení Pouličního divadla Viktora Braunreitera.

Zjistěte, co všechno se za tmy může stát, a jestli někdo může zachránit počestné občany malebného města Loket. Najde se snad statečný hrdina, který se postaví nemrtvým? Tak to zjistí návštěvníci zběsilé honičky nočním hradem, kteří se budou moci potkat s obyvateli hradu, jež vycházejí ze svého obydlí pouze v noci. Zda se jedná o pravdu nebo vydařenou fikci, zjistí zájemci na hradě Loket, kteří si zarezervují své místo, a to dnes ve 20 hodin.      

Pokud máte raději poklidnou atmosféru, pak si nenechte ujít jedinečnou příležitost a přijďte si vychutnat středověkou atmosféru setmělého hradu Loket v rámci akce Hradozámecká noc. Ta se koná v sobotu 27. 8. 2022 v čase 20 – 24 hod. Osobností Hradozámecké noci bude Johann Wolfgang von Goethe, který měl Loket velmi rád, a proto budete mít šanci se s ním zde setkat. Povypráví o své velké vášni k minerálům a díky barevné chodbě na vlastní kůži zažijete jeho teorii barev, kdy říkával: “Mým záměrem je spíše zobrazovat, než vysvětlovat”. V krátkém videu z dílny Viktora Braunreitera se dozvíte o jeho lásce k mladičké Ulrice. Ti odvážnější si přijdou též na své – budou moci zažít expozici útrpného práva v noci. Jednotlivé prohlídky se budou konat každých 30 minut. Kapacita je omezena, proto je nutné si zarezervovat místo.

Rezervace na akce je možné provést na telefonním čísle:
352 684 648 nebo 606 112 242.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 25. 8. 2022 - 12:32