Domů Aktuality Vyfoť - použij hashtag - získej odměnu

Vyfoť - použij hashtag - získej odměnu

​​Chystáte se v době letních prázdnin trávit svůj čas doma v Karlovarském kraji a  pracovat na své chalupě, podnikat výlety po našem regionu, čistit řeku, zdolávat vrcholy Krušných hor, navštěvovat památky, obdělávat zahradu, účastnit se koncertů a festivalů či se toulat po lukách a přitom si užívat přírody a krás našeho regionu? Dejte nám o tom vědět!

„Tvoříme kraj spolu“ se stalo mottem akce Kraj dokořán a my ho chceme nadále sdílet s obyvateli Karlovarského kraje a ukázat, že jedině spolu můžeme tvořit kraj a jeho tvář. Přinášíme proto letní výzvu v podobě soutěže, se kterou se obracíme na obyvatele Karlovarského kraje.      

Chcete-li se zúčastnit naší výzvy a vyhrát zajímavé ceny, stačí, když vyfotíte sebe, své blízké či přátele při jakékoliv aktivitě, kterou budete vykonávat na území kraje a zveřejníte tuto fotku na svém instagramovém účtu s hashtagem #tvorimekrajspolu. Po skončení výzvy vybereme tři autory snímků, které odměníme.            

A na co, že se mohou výherci těšit? Co byste řekli například pobytu s procedurami v lázeňském domě, kolem které chodíte denně do práce, ale nikdy jste jej nenavštívili? Nebo co takový adrenalinový zážitek s poukazem na jízdu na zip-line? Nebo byste raději protáhli své tělo v lanovém centru na Linhartu? Neváhejte a v době  1. 7. – 31. 8. 2022 zveřejněte svou fotku s hashtagem #tvorimekrajspolu.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 30. 6. 2022 - 14:49