Domů Aktuality Karlovarský kraj vyhlašuje 6. ročník ankety Senior roku

Karlovarský kraj vyhlašuje 6. ročník ankety Senior roku

​Anketa Senior roku je vyhlašována již od roku 2017, letos tak startuje její  6. ročník. Cílem ankety je ocenit aktivní seniory v Karlovarském kraji a posílit postavení seniorů ve společnosti. Akce tohoto typu podporuje mezi seniory soudržnost, občanskou důležitost, tvořivost a potřebu se i nadále aktivně zapojovat do projektů a aktivit ve svém okolí.


Nominace je možné provádět prostřednictvím anketního lístku v termínu od 13. 6. do 15. 8. 2022. Anketní lístky jsou dostupné také v tištěné formě, pro zaslání poštou mohou zájemci kontaktovat Kateřinu Rentkovou na telefonním čísle: 354 222 633, případně pomocí e-mailu na adresu: katerina.rentkova@kr-karlovarsky.cz.

Do formuláře je nutné uvést  kromě jména nominovaného také odůvodnění, proč by měl získat ocenění Senior roku. Právě na základě uvedených informací  bude vybrán vítěz ankety. O ocenění nerozhoduje počet nominací, záleží na podrobném zdůvodnění nominace. Pokud máte ve svém okolí seniora ve věku minimálně 60 let a jste přesvědčeni, že by si za své snažení a aktivity zasloužil ocenění, neváhejte a nominujte jej. V anketním lístku nezapomeňte uvést také základní informace o sobě.

Anketní lístky je možné odevzdat těmito způsoby:
Vyplnit elektronický formulář umístěný na krajských webových stránkách.
Lístek vytisknout, vyplnit a zaslat na adresu: Krajský úřad Karlovarského kraje, Kateřina Rentková, Závodní 353/88, Karlovy Vary 360 06.
Zavolat  na telefonní číslo 354 222 633 a lístek vyplnit po telefonu.

Všechny správně podané nominace zaslané v požadovaném termínu budou předloženy Radě Karlovarského kraje. Slavnostní vyhlášení výsledků ankety s bohatým kulturním programem se uskuteční na podzim  letošního roku v Lokti.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 13. 6. 2022 - 10:51