Domů Aktuality Karlovarská agentura rozvoje podnikání připravila přednášku pro města a obce

Karlovarská agentura rozvoje podnikání připravila přednášku pro města a obce

Zejména pro starosty měst a obcí je určena konference "Chytrá řešení pro města a obce: Inspirace v praxi", kterou pořádá Karlovarská agentura rozvoje podnikání (KARP), v rámci které bude možnost seznámit se s příklady tzv. chytrých řešení, jež budou zaměřena na několik oblastí. Mimo technologických chytrých řešení bude prostor věnován rovněž přednášce o inovativních přístupech ke spolupráci s obyvateli. 

Akce bude rozdělena do dvou sekcí. Kromě prezentace dobré praxe formou vystoupení jednotlivých účastníků bude současně realizována také část výstavní, která bude věnována konkrétním firmám vystavujícím svá chytrá řešení. Součástí konference bude také formální „tour“, během které budou účastníci seznámeni s poskytovateli chytrých řešení a jejich činností u prezentačních stánků. 
 
Během konference budou představena například témata chytré úřední desky, chytré řešení odpadů, nástroje online pasportizace a BIM, technologie chytrého osvětlení, možnosti využívání dronů, čidel, nebo také mobilní aplikace využívané v oblasti cestovního ruchu. 
 
Akce se koná 7. 6. 2022 na Letišti Karlovy Vary a je zaštítěna hejtmanem Karlovarského kraje. Zájemci o účast se mohou registrovat pomocí on-line formuláře. Další informace jsou uvedené na webu KARP.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 16. 5. 2022 - 13:37