Domů Aktuality První účastníci seniorské soutěže "Věk pro nás není překážkou" odevzdali své práce

První účastníci seniorské soutěže "Věk pro nás není překážkou" odevzdali své práce

​V letošním ročníku seniorské soutěže "Věk pro nás není překážkou" jsou již přihlášeny první dvě práce. Jedná se o díla, která jsou zařazena do kategorie kresba, malba, grafika. Prvními soutěžícími se stali milovníci výtvarného umění z Chebu.

Soutěž "Věk pro nás není překážou" je určena seniorům Karlovarského kraje ve věku od 60 let. Do soutěže se mohou zapojit ve třech kategoriích, kterými jsou kresba, malba, grafika, dále fotografie a ruční práce. Díla by neměla být starší dvou let a každý soutěžící můžu přihlásit jednu svou práci. Tu je možné odevzdat do 28. 2. 2022.

Soutěžní práci je možné doručit do budovy krajského úřadu osobně, a to po předchozí domluvě na telefonním čísle 354 222 116, případně ji zaslat poštou na adresu: Krajský úřad Karlovarského kraje, Jitka Čmoková, Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary. Každé dílo musí být označeno názvem, jménem, adresou, telefonním kontaktem a věkem autora.

V každé soutěžní kategorii budou vyhlášeni tři vítězové, předána bude také cena Českého rozhlasu Karlovy Vary, který se stal mediálním partnerem soutěže.

Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 28. 1. 2022 - 08:37