Domů Aktuality Přednáška seznámí účastníky s problematikou dezinformací

Přednáška seznámí účastníky s problematikou dezinformací

Inovační centrum INION v Karlových Varech připravilo přednášku s diskuzí určenou seniorům ale také zájemcům z řad široké veřejnosti, jež se chtějí lépe vyznat ve světě médií a informací. Přednáška se zaměří na téma: Dezinformace a mediální obezřetnost.

Přednášet bude Zdeněk Svoboda, který je zkušeným lektorem organizace Elpida. Účastníky seznámí s úvodem do mediální gramotnosti a vysvětlí, jak myslet kriticky a být mediálně obezřetný. Následně vystoupí také dlouholetá redaktorka regionálního zpravodajství České televize Daniela Tunklová. Přednáškou účastníky provede moderátor Tomáš Bouška, který je politologem a bývalým tiskovým mluvčím ministerstva školství.

Akce se koná ve spolupráci s Novinářským inkubátorem. Přednáška se uskuteční ve čtvrtek 12. 1. 2022 od 16 hodin v prostorech Inovačního centra INION, Drahomířino nábřeží 197/16 , Karlovy Vary. Vstup je zdarma, organizátoři však doporučují rezervaci místa předem, a to prostřednictvím e-mailu na adresu: eurocentrum.kv@euroskop.cz nebo na telefonním čísle: 725 810 364.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 3. 1. 2023 - 14:37