Domů Aktuality Den zdravého mozku a paměti se uskuteční online

Den zdravého mozku a paměti se uskuteční online

Z důvodu nepříznivé epidemiologické situace přesouvá Krajská knihovna Karlovy Vary odbornou konferenci s názvem „DEN ZDRAVÉHO MOZKU A PAMĚTI – mozek, paměť a řeč“ do online prostoru. ​

Akce se bude konat v pondělí 29. 11. 2021. „Přihlášení účastníci obdrží před konferencí e-mailem odkaz, jehož prostřednictvím se budou moci připojit k online vysílání a vše sledovat z pohodlí domova či svého zaměstnání. Zájemci se musí na akci přihlásit na webu konference, akce je zdarma, “ uvedla projektová manažerka Michaela Kožíšková. 

Konference se může zúčastnit jak odborná, tak laická veřejnost. Dopolední program je koncipován pro pedagogy, asistenty pedagogů, psychology, pěstouny, pracovníky dětských domovů a SOS vesniček, sociální pracovníky a další profesionály.  Odpolední program je zaměřen na rodiče, seniory a další zájemce z řad laické veřejnosti. 

Na pořádání akce se spolu s Krajskou knihovnou Karlovy Vary podílí spolek Biblio a organizace Zlepši paměť. Ta se profesionálně věnuje tréninku paměti a dalším tématům, které souvisejí s činností mozku. 
 
Podrobný program a odkaz k přihlášení najdou zájemci na stránkách akce.
Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 24. 11. 2021 - 11:05