Domů Aktuality Další příběh o úspěšném podnikání v Karlovarském kraji představí majitelku ekologického květinářství

Další příběh o úspěšném podnikání v Karlovarském kraji představí majitelku ekologického květinářství

Karlovarská agentura rozvoje podnikání představuje v rámci kampaně Žijeme regionem příběhy úspěšných podnikatelů, kteří svou činnost provozují na území Karlovarkého kraje. V pořadu Náš host Českého rozhlasu KV se tak budou moci posluchači seznámit s příběhem Nikoly Floriánové, jež je majitelkou ekologického květinářství Něžná pivoňka. Za svou práci získala ocenění Moneta Živnostník roku 2021 Karlovarského kraje a Srdcař 2021.

Karlovarská agentura rozvoje podnikání, p. o. se v rámci  kampaně Žijeme regionem snaží aktivně měnit vnímání obyvatel Karlovarského kraje, vzbuzovat v nich patriotismus a hrdost na kraj, ve kterém žijí, na možnosti, které kraj nabízí, a to jak v oblasti běžného života, tak v oblastech vzdělávání, pracovního trhu i podnikání. Právě podnikání, resp. inspirativním podnikatelským příběhům z Karlovarského kraje, které lze najít na stránkách kampaně, je věnováno vždy jedno dopolední vysílání v měsíci v pořadu Náš host ČRo KV.

A tak se mohou posluchači tento týden dozvědět, jak se Nikole Florianové podniká v Karlovarském kraji, jaká byla její životní i podnikatelská cesta a co ji přivedlo k ekologickému květinářství. Zároveň se také dozví, co vlastně znamená pojem ekologické květinářství.  Další díl o úspěšných podnikatelích v Karlovarském kraji je možné slyšet ve čtvrtek 21. 10. 2021 v 10.10 hodin.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 19. 10. 2021 - 09:37