Domů Aktuality Krajská knihovna vyhlašuje soutěž pro třídní kolektivy „Vybuduj si svůj depozitář“

Krajská knihovna vyhlašuje soutěž pro třídní kolektivy „Vybuduj si svůj depozitář“

​Krajská knihovna Karlovy Vary se může pyšnit novým depozitářem, který rozšířil prostorové kapacity knihovny a kde vznikly moderní skladovací plochy pro archivaci povinných výtisků knih a dalších tiskovin. Právě nový depozitář se stal také inspirací pro vyhlášení výtvarné soutěže „Vybuduj si svůj depozitář“.
​Soutěž je určena maximálně desetičlenným třídním kolektivům druhého stupně základních škol a středních škol. Jejich úkolem je jakoukoliv výtvarnou technikou ztvárnit nový depozitář krajské knihovny. Fantazii se meze nekladou, proto budou přijímány i práce ve 2D či 3D formátu. Soutěžní práce musí splnit podmínku rozměrů. U prostorových objektů základna nesmí přesahovat formát A3 a model by neměl být vyšší než 50 cm.

Do soutěže budou zařazeny pouze ty kolektivy, které správně odpoví na 10 otázek, jež budou rozmístěny přímo na objektu nově otevřeného depozitního skladu a v prostorách krajské knihovny. Výherci získají hodnotné centy z oblasti moderních technologií.

Odevzdané práce a odpovědi musí obsahovat informace o počtu soutěžících a kontakt na zástupce třídy nebo pracovní skupiny (e-mail, telefon). To vše je nutné odevzdat nejpozději v pátek 5. listopadu 2021 u centrálního pultu krajské knihovny.

Vítězné práce budou po vyhodnocení vystaveny v A– klubu Krajské knihovny.  Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 16. listopadu 2021 ve studovně nového depozitního skladu Krajské knihovny Karlovy Vary.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 18. 10. 2021 - 15:22