Domů Aktuality Festival Oty Hofmana se vrací v plné síle

Festival Oty Hofmana se vrací v plné síle

Do Ostrova se vrací 53. ročník dětského filmového a televizního festivalu Oty Hofmana, jehož značná část se v loňském roce přesunula do online prostředí. Od 16. do 21. září 2021 se mohou návštěvníci těšit nejen na přehlídkou soutěžních filmů, ale také na bohatý doprovodný program.

Divákům bude představena řada soutěžních a nesoutěžních snímků, mezi kterými nechybí například pohádky Princezna a půl království, Princezna zakletá v čase, Zakleté pírko, film z prostředí mládežnického hokeje Smečka či rodinný film Mazel a tajemství lesa. Představeny ale budou také studentské či tematické filmy.

Doprovodný program nabídne už večer 15. září lampionový průvod, laser show, v následujících dnech pak například workshop kreslené animace, festivalovou školku, cestovatelskou dílničku, autogramiády, interaktivní výstavu Dizajniště, výstavu fotografií nejvzácnějších zvířat, semináře mediální výchovy, divadelní pohádky. V rámci programu vystoupí také například LIPO s kapelou, skupina Jelen, návštěvníci se ale mohou těšit také na pořad Sejdeme se s Cibulkou nebo na cestovatelskou besedu s Janem Révaiem a Pavlem Liškou.

Kompletní program a další informace naleznete na webových stránkách festivalu.

Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 14. 9. 2021 - 17:46