Domů Aktuality Zaregistrujte se k bezlatnému odběru nových Krajských listů

Zaregistrujte se k bezlatnému odběru nových Krajských listů

Karlovarský kraj každý měsíc vydává Krajské listy, které seznamují občany regionu s důležitými a zajímavými informacemi ze života v kraji. V současné době se kraj rozhodl změnit podobu oblíbeného periodika a nastavit nový systém distribuce. Mělo by tak dojít k odstranění dlouhodobého problému s dodáváním novin do poštovních schránek domácností a do odlehlých míst v našem kraji. Krajské listy budou dostupné každému občanovi zejména na veřejných místech, která lidé velmi často navštěvují. Dále budou mít možnost noviny odebírat v elektronické, případně také v papírové verzi. Tento měsíčník změní vydavatele a tím také svou dosavadní podobu.

„Krajské listy jsou periodikem, o které mají lidé v kraji velký zájem, a proto chceme zlepšit jejich dostupnost. Umožníme zájemcům jejich odebírání, a to v moderní elektronické podobě na zadanou e-mailovou adresu, ale pokud budou lidé vyžadovat papírovou podobu, budou jim noviny zasílány do poštovní schránky. Věřím, že zejména elektronické noviny si získají mezi obyvateli kraje velkou oblibu. Zároveň s touto změnou došlo také k redesignu tváře listů, které budou mít nově zcela jiný formát i zpracování,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.      

Krajské listy budou distribuovány do veřejných prostor, jež jsou hojně navštěvovány veřejností, jako jsou všechny obecní a městské úřady v Karlovarském kraji. Dále budou k dispozici v malých i velkých knihovnách napříč regionem. Kromě toho budou dodávány také do domovů pro seniory a dalších sociálních zařízení. Spolupráci již potvrdila celá řada zmíněných institucí.

Karlovarský kraj nabízí obyvatelům regionu také možnost odběru Krajských listů v elektronické podobě. Pro přihlášení je nutné zadat e-mailovou adresu, na kterou budou noviny každý měsíc rozesílány, a to pomocí tohoto odkazu. Zájemcům, kteří by si noviny rádi přečetli v tištěné podobě, je určena druhá možnost bezlatné distribuce, prostřednictvím rozesílání výtisků v papírové podobě přímo do poštovní schránky adresáta. Pro odběr Krajských listů poštou je nutné vyplnit formulář pod tímto odkazem - https://forms.office.com/r/Y18eZ2r3Dz.

Distribuce nových Krajských listů bude zahájena v říjnu letošního roku. V případě, že jsou již zájemci přihlášeni k odběru současných novin v elektronické podobě, bude nutné provést přihlášení znovu. Původní údaje budou smazány.            

Přihlášení k odběru novin v papírové i elektronické podobě je možné provést také pomocí e-mailu na adresu: jitka.cmokova@kr-karlovarsky.cz.         
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 7. 6. 2021 - 09:08