Domů Aktuality Města a obce Karlovarského kraje se mohou přihlásit do 23. ročníku soutěže Zlatý erb

Města a obce Karlovarského kraje se mohou přihlásit do 23. ročníku soutěže Zlatý erb

Karlovarský kraj ve spolupráci se spolkem Český zavináč vyhlašuje krajské kolo 23. ročníku soutěže Zlatý erb. Do té se mohu přihlásit obce a města se svými webovými stránkami a elektronickými službami. Cílem soutěže je nejen srovnání a vyhodnocení těch nejlepších, ale také podpora a motivace úřadů ke zlepšování komunikace s občany právě prostřednictvím webových stránek a elektronických služeb.
„V Karlovarském kraji se soutěž stala velmi oblíbenou, o čemž svědčí počty účastníků v předchozích letech. Jako velmi přínosný vnímám fakt, že provozovatelé a správci webů získávají zpětnou vazbu v podobě hodnocení od poroty a zároveň i cenné zkušenosti od svých kolegů, které jim mohou pomoci v dalším zlepšování či zkvalitňování služeb“, uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.        

Krajské kolo soutěže Zlatý erb je rozděleno do kategorií:             
1. Nejlepší webové stránky města           
2. Nejlepší webová stránka obce             
3. Smart City a nejlepší elektronická služba.       

Do krajského kola soutěže Zlatý erb se mohou přihlásit města a obce Karlovarského kraje se svými oficiálními webovými stránkami, elektronickými službami a turistickými webovými prezentacemi. Formulář přihlášky je k dispozici na webové stránce soutěže   

O vítězích a postupujících do celostátního kola rozhodne odborná porota. Účast v soutěži je pro města a obce zdarma. Uzávěrka příjmu přihlášek je 23. dubna 2021.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 16. 3. 2021 - 10:36