Domů Aktuality Fakulta ekonomická ZČU zve na Den otevřených dveří online

Fakulta ekonomická ZČU zve na Den otevřených dveří online

​Na Den otevřených dveří online zve všechny zájemce o studium Fakulta ekonomická Západočeské univerzity v Plzni. Pro zájemce o studium v Chebu se akce koná online v pátek 22. 1. 2021 od 11 hodin. Pro uchazeče v Plzni pak příští středu 27. 1 od 8:30 hodin. 


"Přestože vás nemůžeme v prostorách naší fakulty uvítat osobně, připravili jsme pestrý interaktivní program, díky kterému máte možnost s námi strávit část dne alespoň virtuálně.Dozvíte se podrobnosti o studijních programech, uplatnění našich absolventů v praxi a o dalších možnostech, které se studentům Fakulty ekonomické otevírají (např. studium v zahraničí, programy dvojího diplomu, odborné certifikace a podobně). Pozveme vás alespoň virtuálně k prohlídce našeho pracoviště a k online diskusi se studenty a vyučujícími," popsala děkanka Fakulty ekonomické Michaela Krechovská.

Podrobné informace k programu a především link na živé vysílání naleznou zájemci na stránkách fakulty. Novinky a aktuality můžou sledovat i na Facebooku, Instagramu a YouTube (FEK.ZCU). Zapojit se je možné i do skupiny
 na Facebooku s názvem Uchazeči FEK ZČU. Zde mohou studenti diskutovat a chatovat s pracovníky fakulty i mezi sebou. 


Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 21. 1. 2021 - 12:17