Domů Aktuality V Božím Daru opět úřaduje oblíbená Ježíškova pošta

V Božím Daru opět úřaduje oblíbená Ježíškova pošta

Služby tradiční Ježíškovy pošty v Božím Daru mohou využít zájemci o orazítkování zásilky speciálním razítkem s vánočním motivem. Ježíškova pošta úřaduje již po sedmadvacáté a stále se těší velké oblibě. V loňském roce putovalo do poštovních schránek 341 kilogramů zásilek s vánočním razítkem, které má každoročně jinou podobu.

Pro letošní rok je motivem stylizovaný portrét malého Ježíška orámovaný kometami a textem „Boží Dar“. Autorem je výtvarník Jiří Slíva.

Po celý rok mohli děti i dospělí vkládat vánoční přání do speciální schránky v prostorech Infocentra a pošty v Božím Daru. Právě tato přání jsou během prosince oražena speciálním vánočním razítkem a rozeslána.

Další zájemci o získání vánočního razítka s Ježíškem mohou také vložit pohledy či dopisy s nalepenými známkami a nadepsanými adresami do obálky a tu zaslat na adresu Vánoční pošta, Boží Dar 1, 362 62 Boží Dar. Pracovníci Infocentra a pošty obálku otevřou, vložené zásilky orazí a přijmou do přepravy. Adresát pak obdrží vánoční pohled či dopis se speciálním razítkem.

Ježíškova pošta bude v provozu do 23. prosince.

Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 1. 12. 2020 - 11:14