Domů Aktuality RADON TRI PEC triatlon pro všechny ve Vysoké Peci

RADON TRI PEC triatlon pro všechny ve Vysoké Peci

Tělovýchovná jednota Radon Vysoká Pec pořádá v sobotu 8. 8. 2020 Radon TRI PEC terénní triatlon pro všechny. Samotný závod je rozdělen do 10 kategorií, které se postaví na start ve čtyřech skupinách s určeným časovým rozestupem. Přihlášky je možné zasílat elektronicky na adresu tjradon@seznam.cz do 6. 8. 2020, registrace bude ale umožněna i přímo na místě v Radon aréně ve Vysoké Peci.


Závod se skládá ze tří na sebe plynule navazujících částí – plavání/brodění – cyklistika – běh. Vzdálenosti soutěžních disciplín se liší podle věku závodníků. Výsledky jednotlivých kategorií budou vyhlášeny po dokončení poslední kategorie, zhruba ve 13 hodin. V každé kategorii pak budou oceněni tři nejlepší závodníci a závodnice. Výjimku tvoři kategorie „prťata“, v níž budou oceněni všichni účastníci po dokončení samotného závodu.

Od 9:00 hod. jsou na programu prohlídky tratí, registrace na místě je možné provádět do 9:15 hod., v 9:30 hod. pak končí registrace všech účastníků závodu. První kategorie odstartuje v 10:30 hod. Pro start do závodu je povinná cyklistická přilba. Bližší informace a propozice Radon TRI PEC triatlonu jsou dostupné na webových stránkách.
Za stránku zodpovídá Bc. Jitka Čmoková
Datum aktualizace 5. 8. 2020 - 10:25