Domů Aktuality Přijďte debatovat o přínosech členství v Evropské unii

Přijďte debatovat o přínosech členství v Evropské unii

​Eurocentrum Karlovy Vary pořádá veřejnou debatu k 15. výročí členství České republiky v Evropské unii. Akce se koná ve čtvrtek 7. listopadu od 17 hodin v zasedací místnosti ZČU v Chebu. Přijďte diskutovat o dopadech a přínosech našeho členství nejenom pro obce, ale i pro podnikatele a jednotlivé občany.

Hovořit se bude o tématech, jako jsou ekonomické aspekty členství, zahraniční obchod a evropská spolupráce po roce 2020. Mezi diskutujícími nebudou chybět Martina Dlabajová, poslankyně Evropského parlamentu, Patrik Pizinger, společný prezident Euregia Egrensis, a Miloš Nový, emeritní děkan Fakulty ekonomické ZČU v Plzni. Akci moderuje Stanislav Kříž, ředitel Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje.

Na akci zvou Úřad vlády ČR, Eurocentrum Karlovy Vary, Krajská hospodářská komora Karlovarského kraje a ZČU v Plzni. Účast je bezplatná. Občerstvení bude zajištěno. Pro zajištění místa proveďte registraci na e-mailu michkova.jana@vlada.cz do 4. listopadu. Další informace najdete na webových stránkách Eurocentra Karlovy Vary.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 29. 10. 2019 - 11:58