Domů Aktuality Na říjnový Festival bezpečného internetu se registrujte už nyní

Na říjnový Festival bezpečného internetu se registrujte už nyní

​Ve dnech 15. - 16. října 2019 bude Krajská knihovna Karlovy Vary hostit Festival bezpečného internetu (FBI). Jde o jednu ze série odborných konferencí v rámci Evropského měsíce kybernetické bezpečnosti. Akce si kladou za cíl podpořit informovanost o problematice kybernetické bezpečnosti a ochraně především dětí, dospívajících a seniorů v kyberprostoru. Registrovat se na akci mohou zájemci už v těchto dnech.

Hlavními organizátory jsou Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB), sdružení CZ.NIC a CESNET, Vysoká škola AMBIS, a.s. a karlovarský spolek you connected. Záštitu nad karlovarskou konferencí převzala hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová. Konference je určena především pracovníkům bezpečnostních týmů, osobám věnujícím se problematice práva, informačních technologií a bezpečnosti a také vysokoškolským pedagogům. Program ale určitě osloví i širokou veřejnost, školy a pedagogické pracovníky, zaměstnance veřejné správy, preventisty.

Na všechny konference, které se kromě Karlových Varů konají ještě v Praze a Olomouci, je nutné se přihlásit. Registrační formuláře a další informace jsou k dispozici na webových stránkách FBI. Vstupy jsou zdarma. Akce finančně podpořila společnost O2 Czech Republic a.s. a další partneři.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 23. 8. 2019 - 07:33