Domů Aktuality ​Soutěžte s Karlovarským krajem o registrace na půlmaraton zdarma

​Soutěžte s Karlovarským krajem o registrace na půlmaraton zdarma

​Plánujete účast v nadcházejícím ročníku Mattoni 1/2Maratonu Karlovy Vary, který se v lázeňském městě poběží 18. května? Pak se zapojte do soutěže „Vyhraj a běž“, kterou pořádá Karlovarský kraj ve spolupráci s agenturou RunCzech. Vyhrát můžete 20 registrací na hlavní závod a 20 registrací na DM rodinný běh. Soutěží se od 26. března do 10. dubna.

„Pro všechny běžce, kteří se chtějí v letošním roce zúčastnit půlmaratonu v Karlových Varech, jsme opět vyhlásili soutěž o registrace zdarma. Stačí zodpovědět tři jednoduché otázky a počkat si, zdali se na ně neusměje štěstí. Připraveno máme celkem 20 registrací na hlavní závod, přičemž každá z nich je v hodnotě 1 200 korun. Dále soutěžíme o 20 registrací pro 3 osoby na oblíbený DM rodinný běh. Věříme, že se do soutěže zapojí co nejvíce lidí a že jim budeme moci zprostředkovat jedinečný sportovní zážitek, jakým Mattoni 1/2Maraton Karlovy Vary bezesporu je,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Mračková Vildumetzová.

Soutěžní otázky najdou zájemci na internetových stránkách Karlovarského kraje. Odpovědi včetně kontaktních údajů je třeba zaslat e-mailem na adresu martina.duskova@kr-karlovarsky.cz. Podmínkou účasti v soutěži o registrace na hlavní závod je věk nad 18 let a zdravotní způsobilost k absolvování trati půlmaratonu. Losování výherců proběhne v polovině dubna a o výsledku budou účastníci soutěže informováni do konce dubna. Inspiraci ke správným odpovědím na soutěžní otázky a veškeré informace o Mattoni 1/2Maratonu Karlovy Vary jsou k dispozici na webu RunCzech.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 25. 3. 2019 - 16:06