Domů Aktuality ​Nenechte si ujít v pořadí již třetí Bavorsko-český den pro firmy

​Nenechte si ujít v pořadí již třetí Bavorsko-český den pro firmy

​V německém Grafenau se 1. dubna uskuteční Bavorsko-český den pro firmy. Odborné přednášky a Best Practice ukáží, jak si mohou podniky z pohraničí zajistit úspěšnou budoucnost na celosvětovém trhu. Na akci, která se koná pod záštitou hejtmanky Karlovarského kraje Jany Mračkové Vildumetzové, se lze přihlásit do 27. března.


Bavorsko-český den pro firmy chce aktivně podpořit dialog mezi českými a německými sousedy a zároveň ukázat, jaké nové možnosti se podnikům nabízí a jak z nich mohou profitovat. Cílovou skupinou jsou nejenom firmy ze všech odvětví, ale také vysoké školy a výzkumná centra, studenti a další zájemci. Simultánní překlad všech přednášek, možnost využít tlumočníky pro bilaterální rozhovory a zprostředkování kontaktů mezi českou a bavorskou stranou, jsou pak dalšími bezplatnými službami, kterých mohou návštěvníci využít. 

Akce se uskuteční v prostorách společnosti Knauf AMF, která se již několik desetiletí řadí k předním evropským výrobcům podhledových a stěnových systémů a disponuje celosvětovou prodejní a servisní sítí. Vstup je pro všechny návštěvníky zdarma. Zájemci se však musí předem zaregistrovat u Jaroslavy Pongratz, manažerky kontaktních sítí Bavorsko-Čechy, prostřednictvím e-mailu j.pongratz@euregio-bayern.de nebo telefonicky +49 170 8118194.

Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 22. 2. 2019 - 12:42