Domů Aktuality Zájemci o pěstounskou péči jsou zváni na seminář

Zájemci o pěstounskou péči jsou zváni na seminář

​Nezisková organizace Valika hledá pro děti, které nemohou vyrůstat ve vlastní rodině, náhradní rodiče. Pakliže přemýšlíte o pěstounské péči, nenechte si ujít poslední letošní informační setkání. Akce se uskuteční v úterý 4. prosince od 16 hodin v Karlových Varech. Vstupné je zdarma.

Sérii bezplatných informačních akcí pro letošní rok uzavírá poslední setkání přímo v Centru pro dítě a rodinu Valika v Karlových Varech (Nádražní 61/8, Stará Role). Zájemci se zde dozví konkrétní informace o postupu, jak se stát náhradním rodičem, pro jaké děti se hledají pěstouni nebo jakou podporu lze očekávat po přijetí dítěte do rodiny. Seminář se koná díky podpoře Ministerstva práce a sociálních věcí ČR, Karlovarského kraje a Nadace J&T.

Zájemci o pěstounskou péči mohou rovněž navštívit internetové stránky www.pestounskapecevkk.cz, kde najdou potřebné informace o této formě náhradní rodinné péče. Nechybí ani odpovědi na nejčastěji pokládané otázky či kontakty na důležité instituce a neziskové organizace.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 27. 11. 2018 - 09:02