Domů Aktuality Krajské domovy pro seniory a osoby se zdravotním postižením dostanou nová auta

Krajské domovy pro seniory a osoby se zdravotním postižením dostanou nová auta

​Rada Karlovarského kraje na svém posledním zasedání odsouhlasila vyhlášení zadávacího řízení na nákup šesti užitkových devítimístných vozidel pro příspěvkové organizace v oblasti sociálních věcí. Předpokládaná hodnota veřejné zakázky je téměř 4,5 milionu korun.


„Nové vozy by měly sloužit v domovech pro seniory a osoby se zdravotním postižením v Perninku, Hazlově, Mariánské, Chebu, Lázních Kynžvart a Kynšperku nad Ohří. Reagujeme tak na potřeby našich příspěvkových organizací, kterým schází větší auta pro přepravu klientů a nákladu,“ uvedl náměstek hejtmanky Karlovarského kraje pro oblast sociálních věcí a bezpečnosti Petr Kubis.

Veřejná zakázka bude zveřejněna na profilu zadavatele a Karlovarský kraj zároveň obešle výzvou k podání nabídek jedenáct vytipovaných dodavatelů. Nabídky budou hodnoceny podle jejich ekonomické výhodnosti, přičemž rozhodující bude nejnižší nabídková cena. Příspěvkové organizace dostanou zcela nová, nepoužitá auta vyrobená v roce 2018, případně v roce 2019. Zároveň nesmějí být sestavena z repasovaných dílů. K uzavření kupních smluv by pak mělo dojít v lednu příštího roku.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 27. 11. 2018 - 09:54