Domů Aktuality Setkání nejen o náhradním rodičovství nabídne zajímavý program

Setkání nejen o náhradním rodičovství nabídne zajímavý program

​Nezisková organizace Náhradním rodinám pořádá pod záštitou náměstka hejtmanky Karlovarského kraje Petra Kubise v pořadí již sedmé Setkání nejen o náhradním rodičovství. Přijďte si poslechnout známého klinického psychologa Radka Ptáčka a diskutovat o problematice vývoje a výchovy dítěte. Akce se uskuteční v úterý 6. listopadu v Krajské knihovně Karlovy Vary.Vstupné je pro všechny zdarma.

Na setkání přijal pozvání významný odborník Radek Ptáček, který se dlouhodobě specializuje na problematiku psychopatologie dětského věku, forenzní psychologie, lékařské psychologie a etiky. Zkušenosti získal během stáží nejen v České republice, ale i v Evropě, USA a Asii. Publikoval více jak sto odborných prací ve významných domácích a zahraničních vědeckých časopisech a je hlavním autorem nebo spoluautorem devíti monografií. Ve své přednášce bude hovořit na téma „Dítě a jeho reakce na ztráty“.

Mluvit se bude i o tom, co ví věda 21. století o výchově a vývoji dítěte. Probírána budou například raná traumata, psychosomatické projevy, poruchy chování, pozornosti či učení. Akce, která je určena odborné i laické veřejnosti, bude probíhat v sále Krajské knihovny Karlovy Vary od 9 do 14 hodin. Drobné občerstvení bude zajištěno. Bližší informace najdete na internetových stránkách neziskové organizace Náhradním rodinám.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 24. 10. 2018 - 12:04