Domů Aktuality P​omozte vybrat finalisty soutěže o nejlepší video

P​omozte vybrat finalisty soutěže o nejlepší video

​Přeshraniční program Česká republika - Svobodný stát Sasko 2014 - 2020 vyhlásil před prázdninami soutěž o nejlepší video, které by zachycovalo úspěšný projekt vzniklý ve spolupráci Čechů a Sasů. Celkem do ní bylo přihlášeno 34 snímků s rozličnými tématy – od policie a hasičů přes vzdělávání, životní prostředí a cestovní ruch až po umění a kulturu. Veřejnost nyní může rozhodnout o finalistech soutěže.

Filmařem se mohl stát opravdu každý, ať už příjemce dotace, účastník projektu nebo kdokoliv, koho tématika projektu zaujala. Nyní máte čas si všechna soutěžní videa prohlédnout na kanálu YouTube a do 15. srpna, přesně do 15 hodin, olajkovat ta nejlepší. Celkem 6 videí s nejvyšším počtem lajků bude představeno na letošní výroční konferenci Programu spolupráce, která se bude konat 5. září.

Účastníci výroční konference následně zvolí absolutního vítěze. Ten se může těšit na hlavní cenu ve výši 500 eur, kterou do soutěže věnovala Saská rozvojová banka. Všichni ostatní finalisté obdrží věcné ceny z programového území. Bližší informace o soutěži a společném přeshraničním programu Česká republika - Svobodný stát Sasko 2014 – 2020 najdete na těchto internetových stránkách.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 8. 8. 2018 - 16:13