Domů Aktuality ​Podpořte své oblíbené informační centrum v anketě

​Podpořte své oblíbené informační centrum v anketě

​Asociace turistických informačních center ČR ve spolupráci s Vydavatelstvím KAM po Česku vyhlásila anketu o titul „Informační centrum roku“. Hlasovat v ní mohou návštěvníci, kteří do center přicházejí pro informace, inspiraci, služby nebo pro upomínkové předměty. Uzávěrka je 31. srpna.

Anketa dává hlasujícím jedinečnou možnost přidělit svůj hlas takovému  informačnímu centru, které mají v oblibě, které jim pomohlo, kde našli, co hledali, nebo které je příjemně překvapilo. Celkem se jí účastní na 443 certifikovaných center z celé republiky. Jen z našeho regionu se o prestižní titul uchází 16 zástupců. Přihlášena jsou centra z Karlových Varů, Ostrova, Chodova, Sokolova nebo například z Chebu či Aše.

Hlasuje se na turistickém portálu www.kampocesku.cz. Svůj hlas může hlasující přidělit jednomu informačnímu centru v jednom kraji a tak udělit až 14 hlasů. Pro vybrané účastníky hlasování jsou navíc připraveny odměny. Vítězná informační centra, která získají nejvíce hlasů v každém z krajů, budou vyhlášena a oceněna na podzim tohoto roku.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 26. 6. 2018 - 09:25