Domů Aktuality Den Cyklostezky Ohře se blíží

Den Cyklostezky Ohře se blíží

​Karlovarský kraj a město Sokolov zvou všechny cyklisty a cykloturisty na oslavu oblíbené cyklostezky podél řeky Ohře. Den Cyklostezky Ohře se koná už tuto neděli 17. června 2018 od 14 hodin na Starém náměstí v Sokolově v rámci akce Týden v teniskách.

​Zaregistrovaní účastníci, kteří přijedou na kolech, získají v promostanu Karlovarského kraje trička, reflexní přívěsky, nealko nápoje a další drobné dárky.  Pro děti bude ve spolupráci s BESIPEM připravena jízda zručnosti nebo program Porcelánové školičky. O možnostech výletů a dalších atraktivitách v letní sezóně v regionu se příchozí mohou informovat ve stánku krajské destinační agentury Živý kraj.

V tento den České dráhy vypraví a zároveň představí velkokapacitní  cyklovlak „Ohře“, který bude po dobu prázdnin o sobotách a nedělích pravidelně jezdit mezi Chebem a Karlovými Vary (nezajíždí do Chodova). Účastníci letošního Dne Cyklostezky Ohře si mohou vybrat z nabídky těchto speciálních vlaků a na základě registrace mohou některý z nich zdarma využít.

Odjezdy vlaků:
Vlak Cheb – Karlovy Vary (odjezd 8:55 z Chebu)
Vlak Karlovy Vary – Cheb (odjezd 10:00 z Karlových Varů)
Vlak Cheb – Karlovy Vary (odjezd 11:10 z Chebu)
Vlak Karlovy Vary – Cheb (odjezd 12:20 z Karlových Varů)

Partnery akce jsou České dráhy, Karlovarská Korunní, s.r.o., Archa Loket z. s., BESIP a Živý kraj.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 15. 6. 2018 - 09:12