Domů Aktuality Soutěžte s Karlovarským krajem o lístky do festivalového kina

Soutěžte s Karlovarským krajem o lístky do festivalového kina

​Rádi byste se podívali na některý z filmů v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary a bojíte se, že neseženete lístky? Nebo se vám prostě jen nechce stát ve frontě u pokladen? Pak rozhodně zbystřete. Karlovarský kraj, který je partnerem akce, si pro své obyvatele opět připravil soutěž o volné vstupenky na filmová představení. Stačí zodpovědět tři jednoduché otázky.

„Každý, kdo v minulosti zavítal na mezinárodní filmový festival do Karlových Varů, se setkal s dlouhými frontami u pokladen, ve kterých se mnohdy stojí celé hodiny. Pro běžného občana je tak těžké se do festivalového kina vůbec dostat. Proto jsme si ve spolupráci s organizátory festivalu opět připravili soutěž o volné vstupenky na filmová představení. Každý den jich budeme mít k dispozici celkem šedesát. Věřím, že o ně bude stejně jako vloni velký zájem a že budeme moci co nejvíce lidem zajistit skvělý filmový zážitek,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová.

Pravidla soutěže

Soutěž probíhá od 1. do 18. 6. 2018.

Do soutěže se mohou zapojit pouze osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje.

Soutěžní otázky

Úkolem soutěžících je odpovědět na tři níže uvedené otázky.

1. Kolikátý ročník festivalu se letos koná?

2. Každoročně je v rámci festivalu oceněna celá řada domácích i zahraničních osobností. V letošním roce získá cenu prezidenta festivalu za umělecký přínos české kinematografii oblíbený herec, který zazářil v rolích uřvaného strýce Pepina, rozevlátého kovboje Honzy nebo mladičkého doktora Mráčka. Prozradíte nám jeho jméno?

3. Nejenom přijíždějící turisté, ale i obyvatelé Karlovarského kraje využívají často webový portál, kde jsou uveřejněny informace o regionu, zajímavé tipy na výlety a přehled pořádaných kulturních akcí. Jak se tento portál jmenuje?

Odpovědi na soutěžní otázky zasílejte prostřednictvím elektronického formuláře, který je umístěn na webových stránkách Karlovarského kraje.

Inspiraci ke správným odpovědím a veškeré informace o festivalu najdete na internetových stránkách www.kviff.com.   

Výhra a její předání

Pro soutěžící je připraveno na každý festivalový den, kromě prvního a posledního dne, šedesát volných vstupenek.

Výherci budou obesláni e-mailem, ve kterém jim budou sděleny veškeré podrobnosti ohledně vyzvednutí lístků.

Upozorňujeme na to, že obálka se vstupenkami bude k dispozici na stánku Živého kraje v hotelu Thermal vždy jeden den před projekcí filmu. V případě potřeby se soutěžící mohou obracet na Ing. Lydii Stráskou, která bude k zastižení na telefonním čísle + 420 736 650 020. 
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 31. 5. 2018 - 09:32