Domů Aktuality ​Hlasujte v soutěži Stavby Karlovarského kraje

​Hlasujte v soutěži Stavby Karlovarského kraje

​Celkem sedmnáct dokončených staveb, pět projektů a šest zachráněných památek je přihlášeno do letošního ročníku soutěže Stavby Karlovarského kraje. O vítězích v jednotlivých kategoriích nebude rozhodovat pouze odborná porota, ale i veřejnost. Hlasování bude ukončeno 8. června v 16 hodin. Pro tři vylosované hlasující jsou navíc připraveny hodnotné ceny.

Soutěž, která se koná pod záštitou hejtmanky Karlovarského kraje Jany Vildumetzové a primátora města Karlovy Vary Petra Kulhánka, pořádá Regionální stavební sdružení Karlovy Vary spolu s partnerskými stavebními organizacemi. Za uplynulých sedmnáct ročníků se v rámci akce prezentovalo na 469 staveb včetně projektů, které jsou všechny k prohlédnutí na internetu.

„Naším hlavním záměrem při této soutěži je důraz na prezentaci všeho nového, novostaveb a rekonstrukcí, které se v uplynulém období podařilo zrealizovat. Chceme představit přihlašovatele, poděkovat a podpořit investory, architekty, projektanty a stavební firmy, kteří všichni mění podobu Karlovarského kraje. Zároveň letos chceme opět vybrat, představit a ohodnotit nejlepší projektanty a stavbyvedoucí,“ uvedla Anna Vlášková z pořádajícího Regionálního stavebního sdružení Karlovy Vary.

Hlasovat můžete i pro stavby Karlovarského kraje. Jedná se o novou budovu hospicové péče Rehos v Nejdku, zmodernizovaný objekt Domova pro seniory Skalka v Chebu, novou stanici záchranné a požární služby na letišti v Karlových Varech, zrekonstruovaný sportovní areál Střední pedagogické školy, gymnázia a vyšší odborné školy Karlovy Vary či projekt depozitáře Krajské knihovny Karlovy Vary. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 8. června v Karlovarském městském divadle v rámci Dnů stavitelství a architektury Karlovarského kraje 2018.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 28. 5. 2018 - 13:50