Domů Aktuality Mariánské Lázně bodovaly ve finále soutěže Zlatý erb

Mariánské Lázně bodovaly ve finále soutěže Zlatý erb

​Po výhře v krajském kole zazářily Mariánské Lázně i ve finále soutěže Zlatý erb. V konkurenci dalších měst a obcí skončily na skvělém 2. místě v kategorii Zvláštní cena ministryně pro místní rozvoj za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách. Oficiální turistický portál spravují již několik let pracovníci místního infocentra.

Zaměstnanci infocentra se o turistický portál starají od roku 2012. Jedná se už o druhou cenu, kterou za svou záslužnou práci dostali. „Webové stránky prošly během posledních dvou let rozsáhlým redesignem a obsahují řadu funkcí, jako je katalog firem, ubytovací rezervační systém, odběr turistického newsletteru, možnost inzerce, informace o počasí, tipy na výlety, soubory ke stažení včetně statistik návštěvnosti a další. K webovým stránkám patří také mobilní aplikace pro systémy Android, která je ke stažení na stránkách Google Play. Všem pracovníkům infocentra, kteří se na správě webových stránek podílejí, patří velký dík,“ uvedla ředitelka infocentra Barbora Tintěrová.

Výsledky již 20. ročníku renomované soutěže Zlatý erb o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí byly slavnostně vyhlášeny na mezinárodní konferenci ISSS v Hradci Králové. Do soutěže se letos zapojilo na 430 webových stránek a projektů včetně elektronických služeb.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 19. 4. 2018 - 10:04