Domů Aktuality Pro zájemce o dotace jsou připraveny konzultační dny

Pro zájemce o dotace jsou připraveny konzultační dny

​Chcete-li získat dotaci z Operačního programu Zaměstnanost, který je zaměřen mimo jiné na podporu dalšího vzdělávání, rovných příležitostí, nebo například na sociální začleňování a boj s chudobou, pak využijte konzultační dny. Pro Karlovarský kraj je zřízeno detašované pracoviště v Ústí nad Labem, kde se případným zájemcům budou věnovat projektoví manažeři.

I v tomto pololetí se konají konzultační dny v jednotlivých krajích. V Ústí nad Labem jsou k dispozici projektoví manažeři Bohumila Kohlová Dušková a Tomáš Šášik. „Naším cílem je bezplatně poskytnout zájemcům informace o programu, plánovaných a vyhlášených výzvách, případně individuálně konzultovat předběžné projektové návrhy či nápady v jejich lokalitě, a to v rámci osobního jednání,“ uvedl Šášik.

Projektoví manažeři vyjdou zájemcům maximálně vstříc a konzultaci přizpůsobí přímo jejich potřebám. „Také konkrétní datum a čas konzultace je možné si domluvit, a to na našich kancelářích v území nebo v rámci pravidelných konzultačních dnů organizovaných centrálním pracovištěm pro kraje, kde kancelář nemáme,“ dodal Šášik. Více informací včetně potřebných kontaktů na projektové manažery najdete na internetových stránkách Operačního programu Zaměstnanost.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 14. 2. 2018 - 15:13