Domů Aktuality Chebské muzeum chystá již devatenáctý adventní trh

Chebské muzeum chystá již devatenáctý adventní trh

​Nenechte si ujít tradiční adventní trh, který se uskuteční již tuto sobotu 2. prosince od 9 hodin v prostorách chebského muzea. Prezentovat se na něm budou nejenom prodejci z našeho regionu, ale připraven je i bohatý kulturní program. Návštěvníci si tak budou moci zakoupit originální vánoční dárky či si jen tak posedět a popovídat s přáteli.

Pracovníci muzea se již teď těší na milé setkání s těmi, kteří se rádi nechávají okouzlit adventní atmosférou a kteří nechtějí podlehnout pouze maratónu předvánočního úklidu a nákupům. Muzejní trh bude znovu inspirací ke koupi všelijakých drobností a nebudou chybět ani nápady na originální výzdobu. Jako každý rok i letos návštěvníky čeká ochutnávka tradičních vánočních jídel.

Pro děti budou připraveny adventní hrátky s knihovnou, výtvarná dílna s nízkoprahovým zařízením a rušno bude po celý den také ve Valdštejnské obrazárně, jež ožije dětským zpíváním a recitací. Odpoledne bude patřit nejprve pohádce „O pejskovi a kočičce“ v podání herců chebského divadla a poté vystoupí DaD kvintet Karlovy Vary. To vše a mnoho dalšího nabízí program muzejního adventního trhu.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 29. 11. 2017 - 12:24