Domů Aktuality Seriál o Karlovarském kraji se těší velkému zájmu veřejnosti

Seriál o Karlovarském kraji se těší velkému zájmu veřejnosti

​Poznávat přírodní krásy a úžasné památky našeho regionu mohou lidé i v rámci nového cestovatelského seriálu, který realizuje Karlovarský kraj ve spolupráci se společností Seznam.cz. Odlehčený průvodce s názvem „Toulky Karlovarským krajem“ má na internetové televizi Stream.cz více jak 200 tisíc zhlédnutí a přes 400 odběratelů.

Seriálem provádí sympatický moderátor a scénárista Šimon Jelínek. Diváci se od něj dozví informace nejenom o zajímavých místech v našem kraji, ale také o nevšedních aktivitách, které by si rozhodně neměli nechat ujít. Vytvořeno bude minimálně 30 dílů, přičemž nebudou chybět ani oblíbené bonusy.

V současné době bylo na internetové televizi Stream.cz odvysíláno již 7 dílů nového seriálu a lidé mohli zhlédnout 4 bonusy. „Toulky Karlovarským krajem zaznamenaly opravdový úspěch. Impozantní čísla sledovanosti mohou skutečně konkurovat komerčním pořadům a seriálům. Málokdy se podaří samosprávě vytvořit uživatelsky velmi přívětivý marketing a konkurovat soukromému sektoru. V tomhle případě se to ale podařilo a já jen čekám na každý další díl. Osobně se těším na lázeňství a Mariánky,“ uvedl uvolněný člen zastupitelstva Karlovarského kraje Vojtěch Franta, jenž má na starosti oblast lázeňství, cestovního ruchu a UNESCO.

Chcete-li se dozvědět zajímavosti o regionu, inspirovat se tipy na výlety a objevit ta nejkrásnější místa, pak sledujte facebookový profil Živého kraje, kde jsou umisťovány upoutávky na nové díly seriálu, nebo navštivte blog http://blog.zivykraj.cz/, na kterém vás čeká mnoho dalších informací o aktivitách v Karlovarském kraji.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 15. 11. 2017 - 11:23