Domů Aktuality Zámek Bečov zve seniory na hrané prohlídky

Zámek Bečov zve seniory na hrané prohlídky

​Správa státního hradu a zámku Bečov si ve spolupráci s Pouličním divadlem Viktora Braunreitera připravila pro veřejnost malý dárek k Mezinárodnímu dni seniorů. V neděli 1. října bude pořádat hrané prohlídky s názvem „Pérola Barroca aneb Baroko v Bečově nad Teplou“. Nenechte si ujít tento výjimečný zážitek.

Prohlídky se budou odehrávat v prostorách druhého prohlídkového okruhu v zámeckých interiérech. Herci velmi explicitně, ale zároveň vtipně přiblíží strasti a radosti barokního života. Bohužel ne všechny bariéry lze v historické budově odstranit. Prohlídky jsou tak určeny především pro aktivní seniory, neboť se odehrávají ve druhém patře zámku, což představuje překonání přibližně 60 schodů dělených několika podestami. Každopádně rychlost výstupu a sestupu bude přizpůsobena pohybovým schopnostem všech účastníků.

V nabídce jsou pouze tři exkluzivní prohlídky za zvýhodněné vstupné 60 korun. Kapacita je omezená. Vstupenky na prohlídky v 10:30, 13:15 nebo 14:30 hodin si můžete rezervovat na webu www.zamek-becov.cz nebo na telefonním čísle 353 999 394.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 25. 9. 2017 - 08:56