Domů Aktuality Oslavy Svátku seniorů se blíží

Oslavy Svátku seniorů se blíží

V neděli 1. října se nejen senioři z Karlovarského kraje, ale i další zájemci, mohou těšit na oslavu Mezinárodního dne seniorů. Společensko-kulturní odpoledne nabídne bohatý program, v rámci kterého se účastníci budou moci zaregistrovat a získat Senior Pas. Akce se uskuteční u hotelu Thermal v Karlových Varech od 14 do 16 hodin.
​Svátek seniorů (3,01 MB, PDF) pořádá Karlovarský kraj ve spolupráci se společností Sun Drive Communications, držitelem licence Senior Pasů. Odpolednem návštěvníky provede Vladimír Hron a další účinkující. Součástí programu bude také zdravotně preventivní část s možností nechat si například změřit krevní tlak a cukr. Na tuto akci naváže série dalších „zastávek“ se Senior Pasy v různých městech kraje. Zájemci o získání karty budou mít možnost dostat bližší informace o projektu i registrační lístek přímo na těchto místech:

• Sokolov – Senior roku - 5. 10. 2017, Městský dům kultury Sokolov
• Mariánské Lázně – Lázeňský festival jablek  - 15. 10.2017, Kolonáda M. Gorkého
• Ostrov – Ostrovské trhy - 27. 10. 2017, Mírové náměstí Ostrov
• Cheb – Vánoční trhy - 29. 11. 2017, Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad Cheb
• Aš – Adventní setkání  - 3. 12.2017, Poštovní náměstí Aš

Senior Pasy bude možné získat také prostřednictvím registračního formuláře v zářijových Krajských listech i na internetových stránkách Karlovarského kraje. Senior Pasy umožní lidem využívat a čerpat zvýhodněné ceny za služby nebo zboží na území regionu i v dalších částech České republiky. Mají podobu plastové karty nepřenosné na jinou osobu a kraj je na základě registrace vydá zdarma všem lidem ve věku od 55 let.
Za stránku zodpovídá Jana Lukášová
Datum aktualizace 21. 9. 2017 - 09:52