Domů Aktuality ​Přijďte se rozloučit s prázdninami do areálu krajského úřadu

​Přijďte se rozloučit s prázdninami do areálu krajského úřadu

​Prázdniny se pomalu přehouply do druhé poloviny. Ještě než děti usednou do školních lavic, připravil si pro ně Karlovarský kraj odpoledne plné her a zábavy. Na své si samozřejmě přijdou i dospělí. Akce s bohatým programem se uskuteční v sobotu 2. září od 13 do 17 hodin v areálu krajského úřadu v Karlových Varech ve Dvorech. Vstup je volný.

„Karlovarský kraj chce dětem co nejvíce zpříjemnit přechod z období letních radovánek do času stráveného ve škole, a proto si pro ně připravil akci s názvem Loučení s prázdninami. Její součástí bude i slavnostní vyhlášení výsledků soutěže Dobrota Karlovarského kraje včetně ochutnávky oceněných produktů. Věřím, že do areálu krajského úřadu dorazí co největší počet lidí a že si společně užijeme příjemné odpoledne,“ uvedl radní pro oblast životního prostředí, zemědělství a energetiky Karel Jakobec.

Těšit  se můžete na vystoupení mažoretek, divadelní, taneční a hudební představení a zajištěno bude i občerstvení. Společnosti, které se zabývají kolektivním tříděním odpadu, jako jsou ELEKTROWIN, ASEKOL a EKO-KOM, si pro děti přichystaly hry o zajímavé ceny a atrakce. Chybět nebude nafukovací skluzavka, lezecká stěna, skákací hrad nebo například jízda na koloběžkách a trojkolkách. Zájemci si budou moci rovněž pohladit drobné domácí zvířectvo v minizoo či obdivovat létající dravce.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 8. 8. 2017 - 09:54