Domů Aktuality Vydejte se na výlety s jízdenkou EgroNet a praktickým průvodcem

Vydejte se na výlety s jízdenkou EgroNet a praktickým průvodcem

​Kdo pro svá prázdninová dobrodružství stále ještě hledá inspiraci, ten by měl využít příručního průvodce regionem na pomezí Bavorska, Česka, Saska a Durynska. Aktuální vydání s názvem „Jednodenní trasy v čtyřzemí“ obsahuje patnáct návrhů na výlety. Pro cestování můžete využít zvýhodněnou jízdenku EgroNet.
Praktická příruční skládačka o velikosti A 5 byla navržena společně s partnery sdružení EgroNet a vydána v počtu 10 tisíc kusů. Obsahuje 15 návrhů městských prohlídkových tras, cyklistických a turistických tras, které jsou všechny pohodlně dosažitelné autobusem a vlakem. Průvodce je bezplatně k dostání v turistických informačních centrech na území EgroNetu, v kanceláři sdružení EgroNet, kterou najdete na adrese Göltzschtalstraße 16, Auerbach, a je možné si jej objednat i na webových stránkách www.egronet.de. Kdo by chtěl, může si jej vyzvednout i na Krajském úřadě Karlovarského kraje, Závodní 88, Karlovy Vary, v kanceláři číslo 220C. Více informací získáte na telefonním čísle 354 222 658 nebo na e-mailové adrese alois.stransky@kvary.cz.

Pro cestování v regionu mezi Karlovými Vary, Chebem, Weidenem, Bayreuthem, Kulmbachem, Hofem, Saalburgem, Greizem, Cvikovem a Plavnem je jízdenka EgroNet opravdu ideální a cenově výhodnou variantou. Navíc se těší stále větší oblibě. V uplynulém roce s ní cestovalo přes 74 tisíc pasažérů. Jízdenka umožňuje až 5 cestujícím využívat na stanovených linkách partnerských provozovatelů celý den vlaky, autobusy a městské dopravní prostředky. Cestující z České republiky zaplatí 200 korun za jednu osobu a příplatek za každou další osobu až do počtu 5 cestujících činí 100 korun. V systému EgroNet je zajištěna bezplatná přeprava dětí do 5 let, od 6 do 14 let jsou bezplatně přepravovány maximálně 3 děti, které se nepočítají do celkového počtu cestujících. Každá osoba si rovněž může nechat zdarma přepravit i kolo.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 20. 7. 2017 - 10:08