Domů Aktuality Přijďte podpořit jezdce na Mistrovství světa v motocrossu

Přijďte podpořit jezdce na Mistrovství světa v motocrossu

​Nemáte plány na tento víkend a jste příznivci adrenalinové jízdy na motorce? Pak si nenechte ujít jeden z nejprestižnějších motoristických závodů v České republice a navštivte motocrossový areál v Lokti, kde se uskuteční Mistrovství světa v motocrossu ve třídách MXGP a MX2. Akce se koná za finanční podpory Karlovarského kraje.

Svátek všech fanoušků motocrossu se neúprosně blíží. Kromě tradičních tříd MXGP a MX2 uvidíte i napínavý závod žen či EMX85 a EMX65. Na startu nebudou chybět světová esa, jako je například Ital Cairoli, Nizozemec Herlings, Slovinec Gajser, Francouz Febvre nebo celkový vítěz loňského závodu v Lokti Němec Nagl. V sobotu proběhnou tréninkové a kvalifikační jízdy, neděle pak bude ve znamení pořádného adrenalinu a velkého finále.

Kromě jízd se návštěvníci šampionátu mohou těšit také na bohatý doprovodný program. Na páteční i sobotní večer je připravena afterparty a koncerty v místním amfiteátru. Jedinečnou podívanou předvedou němečtí StahlZeit se svou tribute show Rammstein. Scházet nebude ani tradiční velkolepý ohňostroj. Více informací o programu naleznete na internetových stránkách akce.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 19. 7. 2017 - 14:09