Domů Aktuality ​V Sokolově přivítají prázdniny velkolepě

​V Sokolově přivítají prázdniny velkolepě

​O posledním červnovém víkendu vyvrcholí v Sokolově akce s názvem „Hurááá, prázdniny“. Pro sportovce je připraven čtvrtý ročník Sokolovského čtvrtmaratonu, jehož součástí bude dobročinný běh pro Domácí hospic Motýl. Návštěvníky areálu Bohemie pak roztančí nejedna známá kapela. Akce, která vyvrcholí Mezinárodní soutěží ohňostrojů, se koná za finanční podpory Karlovarského kraje.

Milovníci hudby se již v pátek mohou těšit na vystoupení skupin Ben Dover, DiCaprio nebo Perutě s Milanem Peroutkou. V sobotu dopoledne odstartujte Sokolovský čtvrtmaraton. Převážně rovinatá trasa o délce 10,5 kilometru povede přírodou i středem města. Děti se mohou těšit na Stezku skřítka Sokolníčka, v rámci které se vydají po stopách ptačích peříček.

Sobotní odpolední program, který odstartuje policie ve tři hodiny, bude moderovat komik a hvězda stand-up komediální show Na stojáka Lukáš Pavlásek. Ten na podiu přivítá kapely Depeche Mode Revival, Sebastian či O5&Radeček. Krátce před jedenáctou hodinou večer pak začne Mezinárodní soutěž ohňostrojů. Podrobnosti najdete na internetových stránkách akce.Vstupné je zdarma.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 22. 6. 2017 - 08:44