Domů Aktuality Získejte lístky do festivalového kina zdarma

Získejte lístky do festivalového kina zdarma

​Za necelý měsíc se uskuteční další ročník Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Rádi byste se podívali na některý z filmů a bojíte se, že neseženete lístky? Pak zbystřete. Karlovarský kraj, který je partnerem akce, si pro své obyvatele připravil soutěž o volné vstupenky na filmová představení. Úkolem soutěžících je zodpovědět tři jednoduché otázky.

„Jsme si vědomi toho, že na lístky do kin se každoročně tvoří obrovské fronty a pro běžného občana je velmi těžké se na jednotlivá představení dostat. S organizátory festivalu jsme se proto dohodli, že pro naše obyvatele uspořádáme soutěž o volné vstupenky. Věřím, že se do soutěže zapojí co nejvíce lidí a že si spolu s námi užijí skvělou atmosféru mezinárodního filmového festivalu,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová.

Pravidla soutěže

Soutěž probíhá od 6. do 19. 6. 2017.

Do soutěže se mohou zapojit pouze osoby s trvalým pobytem na území Karlovarského kraje.

Úkolem soutěžících je odpovědět na tři níže uvedené otázky.

1. Kolikátý ročník festivalu se letos koná?
2. Jak se jmenuje hlavní host festivalu, který je držitelem Oscara, Zlatého globu a bezpočtu dalších ocenění?
3. Jak se jmenuje turistický portál, kde můžete získat přehledné informace o Karlovarském kraji, jeho pamětihodnostech a kulturních akcích?

Odpovědi na soutěžní otázky spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, adresa, telefon) zasílejte na e-mailovou adresu veronika.severova@kr-karlovarsky.cz do 19. 6. 2017.

Inspiraci ke správným odpovědím a veškeré informace o festivalu najdete na internetových stránkách www.kviff.com.

Losování výherců proběhne 20. 6. 2017. Výherci budou následně obesláni e-mailem, ve kterém jim budou sděleny veškeré podrobnosti ohledně vyzvednutí vstupenek.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 6. 6. 2017 - 10:37