Domů Aktuality Přijďte na konferenci Internetem Bezpečně 2017

Přijďte na konferenci Internetem Bezpečně 2017

​Jak se vyhnout bezpečnostním rizikům na internetu a mnoho dalších užitečných tipů se dozvíte na chystané konferenci s názvem "Internetem Bezpečně 2017". Akci pořádá Karlovarský kraj, odbor sociálních věcí krajského úřadu ve spolupráci s odborem školství, mládeže a tělovýchovy a s krajskou knihovnou. Záštitu nad konferencí převzal náměstek hejtmanky pro oblast sociálních věcí a bezpečnosti Petr Kubis.

Akce se koná ve dnech 20. – 21. dubna 2017 ve společenském sále Krajské knihovny Karlovy Vary. „Cílem společného setkání je rozšíření již nastavené spolupráce odborníků bezpečnostních složek, specialistů z oblasti prevence a vzdělávání, zástupců pedagogické sféry a sociálně právní ochrany dětí. Diskutovat budeme zejména o řešení patologických jevů ve světě informačních a komunikačních technologií,“ popsal náměstek Kubis.

Přednášet budou kvalifikovaní a uznávaní odborníci zabývající se bezpečností na internetu.  Konference je určena jak pro odborníky zabývající se řešením rizikových jevů a chování ve světě informačních a komunikačních technologií, tak i pro veřejnost. 
Na konferenci je nutné se přihlásit na stránkách krajské knihovny.Více informací najdete   pro odborníky i v odpoledním . Účast je pro všechny zájemce zdarma.

Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 27. 3. 2017 - 08:26