Domů Aktuality Nenechte si ujít veletrh pracovních příležitostí

Nenechte si ujít veletrh pracovních příležitostí

​Hledáte práci a nedaří se vám ji sehnat? Nebo jen přemýšlíte o změně zaměstnání? Tak využijte nabídky Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje, která pořádá 16. března v Lidovém domě v Karlových Varech veletrh pracovních příležitostí. Akce bude probíhat od 9 do 17 hodin.

Smyslem veletrhu je pomoci řešit aktuální problémy na trhu práce v regionu. Mezi ně patří nejenom nedostatek kvalifikovaných zaměstnanců zejména v technických a zdravotnických oborech, ale také odliv pracovníků do blízkého příhraničí. Na akci bude možné získat informace o volných místech i cenné rady od odborníků. Dozvíte se například, jak napsat životopis, jak se prezentovat u pracovního pohovoru nebo jak začít podnikat.

Letošní ročník veletrhů je pořádán v rámci projektu Nestůj a pojď II., který je realizován Karlovarským krajem a partnery za přispění Evropské unie. Posledně konaný veletrh v Sokolově navštívil rekordní počet lidí, a sice 700 návštěvníků. Více informací najdete na internetových stránkách Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 15. 3. 2017 - 13:56