Domů Aktuality Hledá se Žena regionu, nominujte své favoritky

Hledá se Žena regionu, nominujte své favoritky

​Máte ve svém okolí nějakou výjimečnou ženu, která se obětuje pro druhé a zvládá své aktivity skloubit s péčí o rodinu? Tak jí nominujte do regionálního kola soutěže Žena regionu. Své návrhy můžete zasílat do 1. března.

„Cílem soutěže je ocenit úsilí výjimečných žen a zviditelnit jejich smysluplnou práci. Nejedná se přitom jen o veřejně známé a úspěšné osobnosti, ale především o obyčejné ženy, o jejichž nezištných aktivitách nemá veřejnost ani média sebemenší tušení. I proto jsem nad akcí sama osobně převzala záštitu,“ uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová.

Nominace jsou přijímány do 1. března, a to prostřednictvím online formuláře na webových stránkách www.zenaregionu.cz. O titul se mohou ucházet všechny ženy, kterým se podařilo dosáhnout vynikajících výsledků v některé z následujících kategorií:

1. podnikání, politika a veřejná správa
2. vzdělávání, věda a výzkum
3. zdravotnictví a charitativní činnost
4. umění, kultura a sport

Novinkou letošního osmého ročníku je odměna pro nominující. Jakmile budou ukončeny nominace, organizátoři vylosují pět výherců, kteří obdrží hodnotné dárky od partnerů soutěže. Od 9. do 30. března pak proběhne internetové hlasování. Ženou regionu se stane osobnost s nejvyšším počtem platných hlasů. Kromě toho bude vyhlášena ještě absolutní vítězka celé soutěže. Vloni získala v Karlovarském kraji titul Marie Lokingová, provozovatelka psího útulku v Horní Hraničné u Chebu.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 23. 2. 2017 - 09:32