Domů Aktuality Pozítří odstartují veletrhy pracovních příležitostí

Pozítří odstartují veletrhy pracovních příležitostí

​Hledáte zaměstnání a nedaří se vám jej sehnat? Tak využijte nabídky Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje, která pořádá další ročník veletrhů pracovních příležitostí. V průběhu února a března proběhnou postupně ve všech třech okresních městech.

Smyslem akce je pomoci řešit aktuální problémy na trhu práce v kraji, a to nedostatek kvalifikovaných pracovníků zejména v technických a zdravotnických oborech a také odliv pracovníků do blízkého příhraničí. Na burzách bude možné získat nejenom práci, ale i cenné rady od odborníků, například jak napsat životopis, jak se prezentovat u pracovního pohovoru nebo jak začít podnikat.

První veletrh pracovních příležitostí se uskuteční v Kulturním centru Svoboda v Chebu 16. února. Další se bude konat 9. března ve sportovní hale Integrované střední školy technické a ekonomické v Sokolově. Následovat pak bude 16. března v Lidovém domě v Karlových Varech. Vstup na akce, které budou probíhat vždy od 9 do 17 hodin, je zdarma. Více informací najdete na internetových stránkách Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 14. 2. 2017 - 10:05