Domů Aktuality Zapojte se do soutěže o titul Škola udržitelného rozvoje

Zapojte se do soutěže o titul Škola udržitelného rozvoje

Karlovarský kraj ve spolupráci s Klubem ekologické výchovy vyhlásil soutěž na období let 2017 - 2019. O udělení titulu Škola udržitelného rozvoje Karlovarského kraje mohou soutěžit všechny školy působící v regionu a ty nejlepší mají navíc možnost získat i finanční odměnu.  

​Cílem soutěže je podpora rozvoje environmentální výchovy ve školách v Karlovarském kraji a posílení jejich aktivit v kontextu udržitelného rozvoje. „Soutěž je kategorizována do třech stupňů, aby se do ní mohly přihlásit jak školy s dlouhodobými zkušenostmi v oblasti environmentální výchovy, tak i ty začínající. Avšak všechny, které se do soutěže na různých úrovních zapojí, získají certifikát Škola udržitelného rozvoje Karlovarského kraje,“ uvedl krajský radní Edmund Janisch.

Po vyhodnocení obdrží finanční podporu na realizaci environmentálních aktivit tři nejlepší školy. Písemné přihlášky mohou zájemci zasílat do 30. listopadu na karlovarskysur@seznam.cz. Na stejnou adresu zašlou přihlášené mateřské, základní, střední i základní umělecké školy také vyplněný dotazník, a to do 6. ledna 2017. Více informací naleznete na Školském portálu Karlovarského kraje.
Za stránku zodpovídá Jana Lukášová
Datum aktualizace 18. 10. 2016 - 12:51