Domů Aktuality Business kotel míří do Karlových Varů

Business kotel míří do Karlových Varů

​Jste začínající podnikatel nebo o podnikání teprve přemýšlíte? Pak přijďte na networkingové setkání, které vám pomůže s orientací v business světě. Akce se uskuteční v úterý 25. října od 18 hodin v prostorách Vysoké školy finanční a správní v Karlových Varech. Těšit se můžete na zajímavé hosty.

Po Plzni, Českých Budějovicích a Hradci Králové míří business kotel i do Karlových Varů. Nechte se inspirovat hosty, kteří se s vámi podělí o své zkušenosti z podnikatelského prostředí. Přijďte načerpat know-how od odborníků v daných oblastech či od začínajících a mladých podnikatelů. Získejte nové kontakty, které vás posunou o kus dál.

Prvními řečníky budou módní návrhářka Klára Kančiová z La Klara, grafický designer a zakladatel společnosti Parteo Jiří Hanek, investiční manažer z J&T Ventures a zakladatel soutěže Nápad roku Martin Kešner a Aleš Procházka, kouč a projektový manažer výměnného přeshraničního programu pro začínající podnikatele Erasmus for Young Entrepreneurs.

Registraci na akci, kterou pořádá Karlovarská agentura rozvoje podnikání ve spolupráci s JCI West Bohemia, je nutné provést předem na těchto internetových stránkách. Cena pro studenty je symbolických 50 korun, pro ostatní 100 korun.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 17. 10. 2016 - 15:23