Domů Aktuality Karlovarským krajem provede mobilní aplikace

Karlovarským krajem provede mobilní aplikace

​Chystáte se v jarních dnech na výlet po Karlovarském kraji? Tak si stáhněte novou mobilní aplikaci, která vám pomůže s jeho naplánováním. Nejenom, že vás upozorní na místa, která rozhodně stojí za navštívení, ale také obsahuje spoustu zajímavých informací, fotografií a videí.

Karlovarský kraj nechal ve spolupráci se společností Altair Software vytvořit oficiálního mobilního průvodce regionem. Aplikace „Živý kraj“ pomůže návštěvníkům stejně jako místním obyvatelům při objevování četných atraktivit regionu a představí mnohé další turistické zajímavosti.

Kromě informací o památkách nebo přírodních lokalitách v ní uživatel najde přehled muzeí, galerií, infocenter nebo dokonce pravidelně aktualizovaný kalendář akcí. Nechybí ani údaje o městech a obcích, seznamy cyklotras, golfových hřišť nebo lyžařských areálů. Uživatelé se také mohou podívat na fotografie, videa a panoramatické prohlídky vybraných lokalit. Do budoucna je pak naplánováno její postupné rozšiřování.

Aplikaci si lze stáhnout do chytrého telefonu na následujícím odkazu. Dostupná je pro platformy Android, iOS a Windows Phone a je k dispozici v českém, anglickém a německém jazyce. Projekt na její vytvoření byl realizován za finančního přispění Evropské unie.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 12. 4. 2016 - 09:40