Domů Aktuality Slavkovská věznice nabízí na krajském webu plochy k podnikání

Slavkovská věznice nabízí na krajském webu plochy k podnikání

​Krajský portál investičních příležitostí se rozrostl o další nabídku. Novinkou mezi volnými plochami k podnikání v regionu jsou prostory v areálu Věznice Horní Slavkov. Zajímat by mohly především podnikatele, kteří si chtějí pronajmout skladovací nebo výrobní haly.

​Více informací například o typu objektu, počtu parcel, na kterých se areál rozkládá, ale i celkovou rozlohu a přehlednou mapu najdou zájemci na webu v sekci Investiční příležitosti. „Kromě pozemků a hal, které jsou k dispozici po celém kraji, představuje web také existující průmyslové zóny. Těch je zde v současné době třináct. Jedná se nejen o ty, které vlastní města, ale i privátní plochy, které jsou podle územního plánu určeny k podnikání a průmyslové výstavbě,“ přiblížil ředitel Karlovarské agentury rozvoje podnikání Vlastimil Veselý.

Web pro investory je určen všem, kteří začínají podnikat či uvažují o rozšíření svých podnikatelských aktivit a hledají vhodné prostory pro své záměry. Internetové stránky vznikly za spolupráce Karlovarského kraje, Krajské hospodářské komory a regionální kanceláře CzechInvestu s cílem podpořit rozvoj podnikání v kraji. 
 
Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 27. 1. 2016 - 12:51