Domů Aktuality Získejte inženýrský titul na vysoké škole v Sokolově

Získejte inženýrský titul na vysoké škole v Sokolově

​Vysoká škola podnikání a práva (VŠPP) nabízí v Sokolově možnost studia navazujícího magisterského stupně v oboru Podnikání. Tento studijní obor patří k exkluzivním oborům v České republice.

Pro současné studenty i nové uchazeče o studium v Sokolově to znamená, že ke stávajícím možnostem studia bakalářského stupně v oborech Aplikovaná informatika a Manažerská ekonomika tak přibyla možnost pokračovat ve studiu magisterského stupně oboru Podnikání zakončeného titulem Ing. Oba stupně studia jsou nabízeny v kombinované, tzv. dálkové, formě studia. Přijímací pohovory na magisterský stupeň se konají 10. září 2015 od 15 hodin v sídle střediska – 5. května 655, Sokolov (Městský dům kultury – levé křídlo). Přihlášku ke studiu je možné podat prostřednictvím webové stránky školy.

Studenti VŠPP se nemusí obávat o svou uplatnitelnost na trhu práce a patří k nejlépe honorovaným absolventům. Jsou vzděláváni tak, aby byli schopni řídit komplexní podnikatelské projekty a zastávat manažerské funkce ve středním a vrcholovém managementu, resp. samostatně podnikat na základech kvalitativních standardů podložených soudobými poznatky teorie a praxe.

Absolventi studijního oboru Podnikání se uplatní především jako podnikatelé, členové správních rad společností, manažeři firem různých velikostí, soukromých i státních, českých i zahraničních, neboť budou mít všechny nezbytné předpoklady k založení a zodpovědnému řízení těchto firem. Odborná profilace rovněž umožní absolventům oboru uplatnění v orgánech občanských sdružení a ve státní správě a samosprávě ve funkcích souvisejících s problematikou podnikání, zejména v profesích projektový manažer, poradce apod.

Vysoká škola podnikání a práva vznikla sloučením dvou významných soukromých vysokých škol, a to Vysoké školy manažerské informatiky, ekonomiky a práva (VŠMIEP) a Vysoké školy podnikání (VŠP). Obě vysoké školy jsou finančně stabilní od svých počátků, zakládají si na moderních metodách výuky a vysoké kvalifikovanosti profesorského sboru. Fungují již 15 let a v současné době na každé z nich studuje více než tisíc studentů.  Více informací o nabízených oborech, možnostech studia, přijímacích pohovorech a školném se lze dozvědět na internetových stránkách www.vsmiep.cz a www.vspp.cz .
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 31. 7. 2015 - 13:23