Domů Aktuality Elektrotechnickou fakultu lze studovat v Sokolově

Elektrotechnickou fakultu lze studovat v Sokolově

​Přihlášky do druhého kola přijímacího řízení pro první ročník bakalářského studijního programu Aplikovaná elektrotechnika mohou zájemci o studium podat do 16. srpna. ​Další šanci tak získají ti, co se nestihli přihlásit v prvním kole přijímacího řízení.

Západočeská univerzita v Plzni ve spolupráci s Integrovanou střední školou technickou a ekonomickou (ISŠTE) Sokolov nabízí od příštího akademického roku 2015/2016 kombinovanou formu studia aplikované elektrotechniky bez nutnosti dojíždění přímo v našem regionu. „Otevřením prvního ročníku v Sokolově navážeme na úspěšné fungování konzultačního střediska Fakulty strojní ZČU, které své působení v Sokolově zahájilo v loňském roce,“ uvedl krajský radní pro oblast školství mládeže a tělovýchovy Edmund Janisch.

Studijní obor Aplikovaná elektrotechnika je charakteristický praktičtější orientací, to znamená, že má ve studijním plánu více volitelných předmětů a dovoluje aktuálně modifikovat profil absolventa podle požadavků praxe a zájmu studentů. Výuka bude probíhat jednou za dva týdny, vždy v sobotu a po ukončení semestru bude následovat týdenní praktické soustředění v laboratořích Fakulty elektrotechnické ZČU v Plzni. Kompletní informace ke studiu a podmínkám přijetí naleznou zájemci na webových stránkách fakulty​.
Za stránku zodpovídá Frimlová Věra Kořánová
Datum aktualizace 2. 7. 2015 - 08:09