Domů Aktuality Výzva pro děti: Namalujte obrázek a vyhrajte jednu ze zajímavých cen

Výzva pro děti: Namalujte obrázek a vyhrajte jednu ze zajímavých cen

​Hejtman Karlovarského kraje Martin Havel vyhlašuje výtvarnou soutěž pro děti a mládež. Úkolem soutěžících je namalovat obrázek na téma „Vynálezy, které změnily svět“. Pro vítěze jsou připraveny hodnotné ceny v podobě mobilních telefonů, Mp3 přehrávačů či poukazů na dopravu na výlet.
Naše dějiny jsou plné významných objevů a vynálezů, které zásadním způsobem ovlivnily svět kolem nás. Stačí si jen vybrat jeden z nich a výtvarně jej ztvárnit. Cílem je, aby děti soutěž bavila a aby se nebály popustit uzdu své fantazii. Je pouze na nich, jakou si zvolí techniku. Jedinou podmínkou je, aby obrázky nebyly větší než formát A3. Pak už jenom zbývá zaslat práci do 30. června na adresu Krajského úřadu Karlovarského kraje a počkat si na výsledky.

Pravidla soutěže

Soutěž probíhá od 1. května do 30. června 2015.

Soutěží se ve třech kategoriích:
1. Jednotlivci 6 - 10 let;
2. Jednotlivci 11 - 15 let;
3. Kolektivy základních škol, nižších stupňů víceletých gymnázií, základních uměleckých škol a domů dětí a mládeže pod vedením pedagoga.

Děti si mohou zvolit libovolnou výtvarnou techniku, omezen je pouze formát. Výtvarné práce nesmí přesáhnout formát velikosti A3.

Svá díla děti mohou zasílat poštou na adresu:
Krajský úřad Karlovarského kraje
Veronika Severová
Závodní 353/88
360 06 Karlovy Vary

Každá zaslaná práce musí být na zadní straně opatřena nalepeným štítkem, kde bude uvedeno jméno a příjmení soutěžícího, soutěžní kategorie a kontakt (adresa + telefon). V případě chybějícího štítku nebude práce do soutěže zařazena.
Za stránku zodpovídá Mgr. Veronika Svobodová
Datum aktualizace 23. 4. 2015 - 13:06