Domů Aktuality Na krajském webu investičních příležitostí najdete řadu novinek

Na krajském webu investičních příležitostí najdete řadu novinek

​Krajský portál investičních příležitostí nabízí nové jazykové mutace i přesnější vymezení volných ploch k podnikání. Web prošel změnami v souvislosti s účastí Karlovarského kraje na březnovém mezinárodním veletrhu MIPIM 2015 v Cannes.

Stránky jsou zaměřené především na podporu investic a rozvoj podnikatelských aktivit. „V rámci přípravy kraje na veletrh investičních příležitostí MIPIM byly u všech nově prezentovaných ploch doplněny překlady do angličtiny, německého a ruského jazyka. Zaktualizovali jsme i údaje o vymezení průmyslových ploch podle nových územních plánů,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Martin Havel.

Na sklonku loňského roku se počet prezentovaných volných ploch rozšířil o novou průmyslovou plochu v Otovicích, kde se nyní nabízí asi 9 hektarů rozlohy s  možností rozšíření o dalších 8 hektarů. „Tato plocha se nachází v blízkosti Karlových Varů, kam je dobré dopravní spojení. S dalším zájemcem jednáme,“ dodal Vlastimil Veselý, ředitel Karlovarské agentury rozvoje podnikání, která se stará o aktualizaci stránek a jejich náplň.  

Na webu lze také najít informace pro investory o celém Karlovarském kraji, nabídku poradenství a podpory. Nechybí samozřejmě ani kontakty na příslušné instituce a aktuality týkající se podnikatelského prostředí.
Za stránku zodpovídá Mgr. Jana Pavlíková
Datum aktualizace 30. 3. 2015 - 14:39